Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
I
Fjalët kyçe:

p.sh. prokur - kërkohet gjithcka permban "prokur"
Autoriteti Kontraktues:
Lloji i shitjes:
Data e publikimit:      Deri më: 
Data e skadimit:      Deri më:  

 

      

 Autoriteti kontraktuesLloji i shitjesNr. i referencestTitulliData e publikimitData e skadimitDitët e mbetura
KK Novo BërdNjoftim per anulim te shitjes Nb654 2017 001 AP Shitea e masës drusore të pa prerë në njësim menaxhuese Novobërdë - Kodra e Madhe ,me lloj te trajtimit Rrallime 21-Jun-2017 01-Jul-2017 4
Administrata Tatimore e KosovësNjoftim per anulim te shitjes 11600 17 002 Shitja e materialeve të ndryshme të hekurit sipas kërkesave të AK-së, pjesa e dytë 21-Jun-2017 01-Jul-2017 4
Posta e Kosovës SH.ANjoftim per shitje te aseteve PK-17-001 Shitjen e shtypsave, fotokopjuesve dhe FAXËVE 21-Jun-2017 01-Jul-2017 4
KK PejëNjoftim per dhenie kontrate 635/17/080/Dh.Q. Dhënja me qira –shfrytëzim të hapësirës së lirë për byffe në objektin e Administratës Komunale në Pejë 15-Jun-2017 23-Jun-2017
KK KaçanikNjoftim per shitje te aseteve 652 057 17 Shitja e Aseteve dhe hekurishteve të QKMF-së 14-Jun-2017 24-Jun-2017
KK VitiNjoftim per dhenie kontrate 657-2017-001 SHITJA E MASES DRUSORE NE NJESIN MENAXHUESE NE KOPILAQË 14-Jun-2017 24-Jun-2017
Kompania Regjionale e Mbeturinave Çabrati - GjakovëNjoftim per dhenie kontrate KRM 17/ 001/A 121 Shitja e Automjeteve dhe materialeve te dalura jashte perdorimit 14-Jun-2017 24-Jun-2017
Qendra Klinike Univeristare e KosovësNjoftim per dhenie kontrate 701-17-001 Shitjen e mbeturinave te metalta 09-Jun-2017 19-Jun-2017
Administrata Tatimore e KosovësNjoftim per shitje te aseteve 11600/17/002 Shitja e materialeve jashtë përdorimit (rezervuar, hekur) sipas kërkesave të AK-së 06-Jun-2017 19-Jun-2017
Administrata Tatimore e KosovësNjoftim per shitje te aseteve 11600/17/002 Shitja e materialeve jashtë përdorimit (rezervuar, hekur) sipas kërkesave të AK-së 02-Jun-2017 09-Jun-2017
KK PodujevëNjoftim per shitje te aseteve 14-370-01-0033111-17 shitjen e masës drusore (në këmb) në ngastrat pyjore në Murgull – Bellasicë dhe Popovë - Llapashticë 31-May-2017 09-Jun-2017
Qendra Klinike Univeristare e KosovësNjoftim per shitje te aseteve 701-17-001 shitjen e mbeturinave te metalta 31-May-2017 07-Jun-2017
KK PejëNjoftim per shitje te aseteve 635/17/080/DHQ Dhënja me qira –shfrytëzim të hapësirës së lokalit /byfës/ në Objektin e Komunës në Pejë 31-May-2017 09-Jun-2017
Administrata Tatimore e KosovësNjoftim per shitje te aseteve 11600/17/001 Shitja e letrës (jashtë përdorimit) sipas kërkesave të AK-së 31-May-2017 19-Jun-2017
Kompania Regjionale e Mbeturinave Çabrati - GjakovëNjoftim per shitje te aseteve KRM 17/ 001/A 121 SHITJEN E AUTOMJETEVE DHE MATERIALEVE TE DALURA JASHTE PERDORIMIT 26-May-2017 06-Jun-2017
KK LipjanNjoftim per shitje te aseteve 1-400- 16061 Shitja e automjeteve zyrtare jashtë përdorimit,sipas lloteve 25-May-2017 31-May-2017
KK GjilanNjoftim per shitje te aseteve Shitja e mases drusore të pa prera Shitja e mases drusore të pa prera 24-May-2017 12-Jun-2017
KK VitiNjoftim per shitje te aseteve VI657-2017-001 SHITJA E MASES DRUSORE NE NJESIN MENAXHUESE NE KOPILAQË 24-May-2017 05-Jun-2017
KK GjilanNjoftim per shitje te aseteve GL 651 17 02 Shitja e mases drusore të pa prera 24-May-2017 12-Jun-2017
KK Novo BërdNjoftim per shitje te aseteve 654 017 003 AP PËR SHITJEN E: Masës drusore të pa prerë në njësim menaxhuese Novobërdë - ngastra 42 Kodra e Madhe 24-May-2017 08-Jun-2017
KK DragashNjoftim per dhenie kontrate 621-2017-01-AP Prerja dhe shitja e masës drusore – viti 2017 23-May-2017 30-May-2017
KK PodujevëNjoftim per anulim te shitjes 14-37001-001206517 Shitja e masës drusore të konfiskuara e deponuar në Peran 23-May-2017 02-Jun-2017
KK GjilanNjoftim per shitje te aseteve Gl 651 – 17 - 01 Shitja e viçave dhe lopëve 23-May-2017 08-Jun-2017
KK Novo BërdNjoftim per anulim te shitjes Nb 654 17 002 AP Shitja e Masës drusore të Konfiskuara 23-May-2017 02-Jun-2017
KK PrishtinëNjoftim per shitje te aseteve 616 03 2017 shitjen e Automjetit të Komunës – Audi Q7 23-May-2017 02-Jun-2017
12345678910...
Njoftimet me te vjetra se 1-Korrik-2014