Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
Shitja e asetit/pasurise
ID e shpalljes: 650 - 15 Jepni Datën & Kohën: 23-May-2017 15:35:44
Autoriteti kontraktues: KK Dragash
Nr. serik i Prokurimit: 621-2017-01-AP
Data e publikimit: dd-MMM-yyy Kodi i prokurimit:
Data e skadimit: dd-MMM-yyyy Tipi i shitjes:
Titulli i shitjes (Shqip):
Sales Title (EN):  
Titula prodaje (SR):
Dokumenti i shitjes (Shqip): 08 AP - Njoftim per dhenie te kontrates per shitjen - Prerja dhe shitja e mases drusore 2017.doc
Sales Document (EN):
Dokument prodaje (SR): 08 AP - Obavestenje o dodeli ugovora za Odlaganje - Secenje i prodaja drvne gradje 2017.docx