Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
Shitja e asetit/pasurise
ID e shpalljes: 691 - 16 Jepni Datën & Kohën: 01-Aug-2017 15:18:14
Autoriteti kontraktues: KK Ferizaj
Nr. serik i Prokurimit: 656-17-106-AP
Data e publikimit: dd-MMM-yyy Kodi i prokurimit:
Data e skadimit: dd-MMM-yyyy Tipi i shitjes:
Titulli i shitjes (Shqip):
Sales Title (EN):  
Titula prodaje (SR):
Dokumenti i shitjes (Shqip): Ftese per Ofertim per shitje - Prerja dhe shitja e mases drusore 2016.doc
Sales Document (EN):
Dokument prodaje (SR): Obavestenje o Javnoj Aukciji - Secenje i prodaja drvne mase 2016.docx