Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
Shitja e asetit/pasurise
ID e shpalljes: 706 - 94 Jepni Datën & Kohën: 08-Sep-2017 15:30:56
Autoriteti kontraktues: KK Shtërpcë
Nr. serik i Prokurimit: 655 028/2017
Data e publikimit: dd-MMM-yyy Kodi i prokurimit:
Data e skadimit: dd-MMM-yyyy Tipi i shitjes:
Titulli i shitjes (Shqip):
Sales Title (EN):  
Titula prodaje (SR):
Dokumenti i shitjes (Shqip): E05 Njoftim per Ankand Publik peShitja e sortimenteve drunore për drejtorinë nr.56 dhe 57 reonin pyjar- ekonomik “Sushiq.doc
Sales Document (EN):
Dokument prodaje (SR): E02 Obavestenje o Javnoj Aukcija Prodaja drvnih sortimanata za odeljenje br. 56 i 57 na sumskom privrednom -reonu „Susice“%2c.doc