Shqip  | Srpski  | English


Kërko:


Publikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


 

14.08.2017-Trajnimi (OE, OSHC)
Njoftim për fillimin e mbajtjes se trajnimit (OE,OSHC)
Me tepër...

03.08.2017 Njoftim per OE dhe OSHC
Njoftim për Operatorët Ekonomik dhe Organizatat e Shoqërisë Civile
Me tepër...

21.07.2017 Njoftim per shtyrje te afatit
Njoftim per shtyrje te afatit te aktiviteteve te prokurimit
Me tepër...

30.06.2017 Prokurimi publik nesër
Konferenca përmbyllëse e projektit
Me tepër...

28.06.2017 Njoftim për trajnim
Njoftim për trajnim për Prokurim Elektronik
Me tepër...
12345678910...