Shqip  | Srpski  | English


I
Fjalët kyçe:

p.sh. prokur - kërkohet gjithcka permban "prokur"
Autoriteti Kontraktues:
Tipi i njoftimit:
Lloji i kontratës: FPP:
Vlera e kontratës:
 
Procedura:
Data e publikimit nga:      Deri më: 
Data e skadimit nga:      Deri më:  

 

      

 Autoriteti kontraktuesTipi i njoftimitNr. i prokurimitTitulliData e publikimitData e skadimitRi-TenderimVazhdim afati
Gjykata Supreme e Republikës së KosovësNjoftim kontrate 31600-17-012-1-3-6 Furnizim me inventar dhe montim, për Gjykatës Supreme 23-Oct-2017 30-Oct-2017                                                              
KK SkënderajNjoftim për dhënie të kontratës SK643-17-039-1-3-6 Furnizimi me kompjutera për nevojat e institucioneve Arsimore në Komunë Skenderaj 23-Oct-2017 30-Oct-2017                                                              
KK IstogNjoftim për dhënie të kontratës IS633-17-086-1-3-6 "FURNIZIMI DHE MONTIMI I KONTICIONERVE PËR NEVOJAT E QKM-SË" "FURNIZIMI ME GJENRATOR PËR NEVOJA TE SHTEPINË E KOMUNITETEVE" 23-Oct-2017 30-Oct-2017                                                              
Telekomi i Kosovës Sh.A Njoftim anulimi TK-17-070-2-1-2 “Shërbime profesionale të vlerësimit të aseteve” 23-Oct-2017 02-Nov-2017                                                              
Akademia e Shkencave dhe e ArteveNjoftim kontrate ASHA231-17-021-1-3-6 Blerja e librave dhe revistave për nevoja të projektit të QLE-së 23-Oct-2017 01-Nov-2017                                                              
Kompania Rajonale e Ujesjellesit “ RADONIQI” Sh.A./ GjakovëNjoftim për nënshkrimin e kontratës KRU/HR-17-035-1-4-7 Furnizim me orendi 23-Oct-2017 02-Nov-2017                                                              
Hortikultura Prishtinë Njoftim për nënshkrimin e kontratës NPK-17-014-1-4-7 Furnizim me Mjete të Punës 23-Oct-2017 02-Nov-2017                                                              
KK GjakovëNjoftim për nënshkrimin e kontratës GJ632-17-024-2-4-7 Servisimi (riparimi) i numëruesit elektronik te elementve te gjakut-Ca-620 23-Oct-2017 02-Nov-2017                                                              
KK Hani i ElezitNjoftim për nënshkrimin e kontratës HE659-17-035-1-3-6 ” Gjelbërimi i disa hapësirave publike” 23-Oct-2017 02-Nov-2017                                                              
KK ShtimeNjoftim për dhënie të kontratës SH617-17-072-5-3-7 “Rregullimi i trotuarve në Pjetershticë te udhëkryqi, Ri-tenderim” 23-Oct-2017 30-Oct-2017                                                              
Agjencia Shteterore e Arkivave te KosovesNjoftim për nënshkrimin e kontratës ASHAK 125-17-021-1-4-7 Furnizimi me tri dritare të plastikës në Arkivin Ndërkomunal në Pejë 23-Oct-2017 02-Nov-2017                                                              
KK RahovecNjoftim për nënshkrimin e kontratës RA234-17-053-1-3-6 FURNIZIM ME MATERIAL STOMATOLOGJIK 23-Oct-2017 02-Nov-2017                                                              
KK Fushë KosovëNjoftim për nënshkrimin e kontratës FK612-17-079-2-3-6 “Vendosja e simjalizimit horizontal dhe vertikal” 23-Oct-2017 02-Nov-2017                                                              
Korporata Energjetike e Kosovës KEK Sh.A.Anulim i dhenies se kontrates KEK-17-428-1-2-1 “Furnizim me rrëshirë kationike dhe anionike” 23-Oct-2017 29-Oct-2017                                                              
Institucioni i Avokatit të PopullitNjoftim anulimi OMB321-17-004-1-3-6 Ritender-Furnizim me gazeta ditore per IAP 23-Oct-2017 02-Nov-2017                                                              
KK KamenicëNjoftim kontrate KM653-17-036-2-3-6 SHERBIME TE TRANSPORTIT PER EKSKURZION PER PERSONA ME AFTESI TE KUFIZUARA MENDORE 23-Oct-2017 30-Oct-2017                                                              
KK VushtrriNjoftim për nënshkrimin e kontratës VU644-17-140-5-3-6 Rregullimi i trotuarit në rr. “ Isa Boletini “ në Vushtrri 23-Oct-2017 02-Nov-2017                                                              
Korporata Energjetike e Kosovës KEK Sh.A.Njoftim për dhënie të kontratës KEK-17-307-1-2-1 FURNIZIM ME MATERIAL PËR NDRIÇIM 23-Oct-2017 30-Oct-2017                                                              
KRU "Hidroregjionijugor "Sh.a PrizrenNjoftim kontrate HJ-17-021-5-3-6 Rehabilitimi I sistemit te ujsjellsit ne fshatrat (zona rurale) ne komunen e Suarekes (pun shtes) 23-Oct-2017 30-Oct-2017                                                              
KK DrenasNjoftim për nënshkrimin e kontratës 611-17-148-1-4-7 Mirmbajtja e nxemjes qendrore dh furnizimi me antifriz. 23-Oct-2017 02-Nov-2017                                                              
KK PodujevëNjoftim për nënshkrimin e kontratës PO615-17-040-1-4-7 FURNIZIMI ME MATERIAL PER SERË 23-Oct-2017 02-Nov-2017                                                              
Komisioni i Pavarur i Minierave dhe MineraleveNjoftim për nënshkrimin e kontratës KPMM318-17-004-2-4-7 Servisimi dhe mirëmbajtja e Gjeneratorit 23-Oct-2017 02-Nov-2017                                                              
KK KamenicëNjoftim për nënshkrimin e kontratës KM653-17-014-1-4-7 Furnizim me shirit perde për Shkollën Teknike në Kamenicë 23-Oct-2017 02-Nov-2017                                                              
Korporata Energjetike e Kosovës KEK Sh.A.Njoftim kontrate KEK-17-343-5-3-6 Furnizimi dhe montimi i perdeve për zyre 20-Oct-2017 25-Oct-2017                                                              
KK DrenasNjoftim kontrate 611-17-149-1-3-6 FURNIZIMI ME MATERIAL SHPENZUES ZYRTAR PER NEVOJAT E INSTITUCIONEVE TË KOMUNËS 20-Oct-2017 27-Oct-2017                                                              
12345678910...