Shqip  | Srpski  | English


Njoftimet
Autoriteti kontraktues: KOSTT sh.a
Nr. i Prokurimit: KOSTT-17-065-1-4-7
Lloji i kontratës: 1 - Furnizim
Vlera e kontratës: 4 - Minimale
Procedura: 7 - E vlerës minimale
Tipi i njoftimit: Njoftim për nënshkrimin e kontratës
CPV: 93000000-8
Data e publikimit: 13-Sep-2017
Data e skadimit: 23-Sep-2017
Titulli i shpalljes: Furnizim me xhaketa dhe pantallona rezistues nga uji dhe me dukshmëri të lartë
B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës me vlera minimale 17-vm65-147.docx
Notice Title: N/A

Titula Nabavke: Opskrba vodootpornim jaknama i hlace s velikom vidljivošcu
B52 Obavestenje o potpisivanju ugovora minimalnom vrednosu 17-vm65-147.docx
Ri-Tenderim:
Vazhdim Afati: