Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:

03.05.2016 Njoftim per Autoritete Kontraktuese

Njoftim për Autoritetet Kontraktuese (AK) te nivelit Lokal dhe Qendror lidhur me zhvillimin e aktiviteteve të prokurimit; Furnizim me material zyrtare, Shërbime te fotokopjes, Furnizim me artikuj ushqimor. (Download)