Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:

31.10.2016 Njoftim per hyrjen ne fuqi te Rregullores dhe udhezuesit per prokurim publik

A01 Rregullat dhe Udhezuesi operativ per prokurim publik hyjne ne fuqi nga data 01.11.2016 (shkarko)