Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:

Njoftim – Ceremonia e shperndarjes se qertifikatave 

Njoftim per te gjithe pjesmarresit e trajnimit (Niveli Qendror, Niveli Lokal , Nderr. publike )  te cilet e kane vijuar trajnimin Themelor Profesional per Prokurim , se ceremonia e shperndarjes se qertifikatave do te bëhet me datën 07.02.2017 ne sallen e madhe – Amfiteatri ,ne ndertesen e ish Rilindjes duke filluar nga ora 10:00.
Bashkangjitur gjeni Listen e personave të cilet do te paisen me qertifikat  Themelore  Profesionale të Prokurimit.(Shkarko)

Personat qe  do te paisen me qertifikata jane vetem ata persona te cilet e kane vijuar – ndjekur Trajnimet gjate vitit 2016 dhe kane arrijtur  nivelin e  kalueshmeris prej 51% .