Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:

04.01.2018 Njoftim lidhur me zbatimin e plateformes se E-prokurimit nga 01.01.2018

Sipas vendimit te Qeverise se Kosoves nr. 12/79 te dates 15.03.2016 dhe ne funksion te platformes se prokurimit elektronik, nga data 01.09.2016 ka filluar aplikimi i platformes se e-prokurimit per te gjitha autoritetet kontraktuese ne nivelin qendror, ndersa nga 01.01.2017 edhe nga autoritetet ne nivelin local. Per me shume, shihni njoftimin (Shkarko)