Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:

16.01.2018 Njoftim per AK

Manual udhezues per Autoritete Kontraktuese. Pergaditja e “Planit te Prokurimit” dhe dergimit ne AQP nepermjet Sistemit te Prokurimit Elektronik: (Shkarko)