Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:

Lista e pjesëmarrësve qe kane kaluar  Ri testin 

KRPP ka përpiluar listën e personave qe kane kaluar ne Ri- Test sipas te cilës del se 
24 persona e kane arritur kufirin e përcaktuar prej mbi 51 pik  për  kalueshmërinë e testit  dhe  kane dokumentacion te kompletuar. (Shkarko)