Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
I
Fjalët kyçe:

p.sh. prokur - kërkohet gjithcka permban "prokur"
Autoriteti Kontraktues:
Lloji i shitjes:
Data e publikimit:      Deri më: 
Data e skadimit:      Deri më:  

 

      

 Autoriteti kontraktuesLloji i shitjesNr. i referencestTitulliData e publikimitData e skadimitDitët e mbetura
KK DrenasNjoftim per dhenie kontrate 611-19-001-2019 Shitjen e automjeteve te regjstruar ne sistemin e pasuris ne komunen e Drenasit 20-Mar-2019 30-Mar-2019 9
KOSTT sh.aNjoftim per dhenie kontrate KOSTT-A1-2019 Shitja e Aseteve jashtë përdorimit 20-Mar-2019 30-Mar-2019 9
KK RanillugNjoftim per shitje te aseteve 661/19/001 Shitja e masës drurore 18-Mar-2019 29-Mar-2019 8
KK PodujevëNjoftim per shitje te aseteve 14-370/01-0013324/19 shitjen e kalldave jashtë përdorimit 14-Mar-2019 25-Mar-2019 4
KK VushtrriNjoftim per dhenie kontrate 644 – 2018 – 002 Lot 2 : Shitja e Masës drunore të paprera – Njësia Çiqavicë, në sasi prej 247,50m³ 14-Mar-2019 24-Mar-2019 3
KK VushtrriNjoftim per anulim te shitjes 644 – 2018 - 002 Shitja e masës drunore të paprera Lot. 1 : Shitja e masës drunore të paprera – Njësia Sllakofc, në sasi prej 110m³ 14-Mar-2019 24-Mar-2019 3
KK VitiNjoftim per shitje te aseteve VI657-2019-001 Shitjen e trungjeve pyjore dhe asortimenteve drusore përmes ankandit publik. 11-Mar-2019 15-Mar-2019
KK PodujevëNjoftim per anulim te shitjes 14-370/01-0013324/19 Shitja e sendeve (kalldave) në QKMF - Podujevë 11-Mar-2019 21-Mar-2019
Ndërmarrja Publike Banesore PrishtinëNjoftim per dhenie kontrate NPB-19-001 Mbeturinë hekur skrap 05-Mar-2019 15-Mar-2019
KK LipjanNjoftim per dhenie kontrate 14-400-9822 Shitja e gjedhave të ekonomisë së shkollës Profesionale Adem Gllavica” Lipjan 04-Mar-2019 14-Mar-2019
Këshilli Prokurorial i Kosovës Njoftim per dhenie kontrate PSH250-019-001 Shitja e veturave të Sistemit Prokurorial të Kosovës 04-Mar-2019 14-Mar-2019
KK KlinëNjoftim per dhenie kontrate 634/19/001/DAP SHITJE E AUTOMJETEVE TE AVARISURA TE KOMUNES DHE ATYRE TE KONFISKUARA NGA POLICIA NGA ANKANDI PUBLIK NR. 634/19/001/DAP 04-Mar-2019 14-Mar-2019
KOSTT sh.aNjoftim per shitje te aseteve KOSTT-A1-2019 Aseteve jashtë përdorimit 01-Mar-2019 14-Mar-2019
Dogana e KosovësNjoftim per shitje te aseteve 1/2019 Shitjen e 25 Veturave të Doganës së Kosovës 28-Feb-2019 20-Mar-2019
Spitali Regjional GjilanNjoftim per dhenie kontrate 70219001 Lot1: Shitja e mbetjeve metalike te paperdorshme Lot2: Shitja e mbetjeve te paperdorshme nga alumini 27-Feb-2019 09-Mar-2019
Kompania Regjionale e Mbeturinave Çabrati - GjakovëNjoftim per dhenie kontrate KRM 19/ 001/A 136 Shitja e Automjeteve dhe materialeve te dalura jashte perdorimit 26-Feb-2019 08-Mar-2019
Sherbimi Korrektues i Kosoves Njoftim per dhenie kontrate SHKK-19-001 Shitja e lëkurave pas therjeve te kafshëve në Dubravë 25-Feb-2019 07-Mar-2019
KK DrenasNjoftim per shitje te aseteve 611/002/2019 SHITJEN E AUTOMJETET TË REGJISTRUAR NË SISTEMIN E PASURISË NË KOMUNEN E DRENASIT 22-Feb-2019 15-Mar-2019
KK PodujevëNjoftim per shitje te aseteve 14-370/01-0013324/19 NJOFTIM PËR ANKAND PUBLIK PËR SHITJEN E Sendeve (kalldave) në QKMF - Podujevë 20-Feb-2019 04-Mar-2019
KK LipjanNjoftim per shitje te aseteve 14-400-9822 Shitja e gjedhave të ekonomisë së shkollës Profesionale Adem Gllavica” Lipjan 20-Feb-2019 01-Mar-2019
KK VushtrriNjoftim per dhenie kontrate 644 – 2018 – 001 Shitja e Masës drunore të Konfiskuara në sasi prej 247,50m³ 14-Feb-2019 24-Feb-2019
Kompania Regjionale e Mbeturinave Çabrati - GjakovëNjoftim per shitje te aseteve KRM 190 001/A 136 NJOFTIM PËR ANKAND PUBLIK PËR SHITJEN E AUTOMJETEVE DHE MATERIALEVE TE DALURA JASHTE PERDORIMIT 14-Feb-2019 22-Feb-2019
KK VushtrriNjoftim per anulim te shitjes 644 2018 002 Shitja e masës drunore të paprera 13-Feb-2019 23-Feb-2019
Këshilli Prokurorial i Kosovës Njoftim per shitje te aseteve PSH-19-001 Shitja e veturave të Sistemit Prokurorial të Kosovës 13-Feb-2019 25-Feb-2019
Ndërmarrja Publike Banesore PrishtinëNjoftim per shitje te aseteve NPB-19-001 Shitja e mbeturinë hekuri skrap 12-Feb-2019 28-Feb-2019
12345678910...
Njoftimet me te vjetra se 1-Korrik-2014