Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
Shitja e asetit/pasurise
ID e shpalljes: 1220 - 46 Jepni Datën & Kohën: 12-Dec-2019 15:11:32
Autoriteti kontraktues: Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
Nr. serik i Prokurimit: 203-019-023-231
Data e publikimit: dd-MMM-yyy Kodi i prokurimit:
Data e skadimit: dd-MMM-yyyy Tipi i shitjes:
Titulli i shitjes (Shqip):
Sales Title (EN):  
Titula prodaje (SR):
Dokumenti i shitjes (Shqip): E05 Njoftim per Ankand Publik per Shitje e demave për therje.docx
Sales Document (EN):
Dokument prodaje (SR): E05 SRB.docx