Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
Shitja e asetit/pasurise
ID e shpalljes: 1222 - 130 Jepni Datën & Kohën: 19-Dec-2019 14:21:26
Autoriteti kontraktues: Agjencia Pyjore e Kosovës
Nr. serik i Prokurimit: 40300 19 005
Data e publikimit: dd-MMM-yyy Kodi i prokurimit:
Data e skadimit: dd-MMM-yyyy Tipi i shitjes:
Titulli i shitjes (Shqip):
Sales Title (EN):  
Titula prodaje (SR):
Dokumenti i shitjes (Shqip): B10 Njoftimi per anulimin e aktivitetit te prokurimit Shitja e masës drusore e nxjerr nga projekti Rrallimet paratregtare dhe hapja e brezave për parandalimin e zjarreve në Regjionin e Ferizajit.docx
Sales Document (EN):
Dokument prodaje (SR): B10 Obaveštenje o Otkazivanju za aktivnost nabavke Prodaja drvnih sortimana izdanje iz projekat Proreda pred-tržište i Otvaranje generacija za sprecavanje požara u region Urosevac.docx