Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
Shitja e asetit/pasurise
ID e shpalljes: 1248 - 46 Jepni Datën & Kohën: 25-Feb-2020 10:18:43
Autoriteti kontraktues: Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
Nr. serik i Prokurimit: 203-019-023-231
Data e publikimit: dd-MMM-yyy Kodi i prokurimit:
Data e skadimit: dd-MMM-yyyy Tipi i shitjes:
Titulli i shitjes (Shqip):
Sales Title (EN):  
Titula prodaje (SR):
Dokumenti i shitjes (Shqip): E06 Njoftim per Dhenie te Kontrates -Shitja e demave për therje.docx
Sales Document (EN):
Dokument prodaje (SR): E06 Obaveštenje o dodjeli ugovora o prodaji bikova za klanje.DOCX