Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
Shitja e asetit/pasurise
ID e shpalljes: 1249 - 250 Jepni Datën & Kohën: 25-Feb-2020 15:50:35
Autoriteti kontraktues: Stacioni i Autobusëve SHA Gjakovë
Nr. serik i Prokurimit: 601568233 19 001 SH - A
Data e publikimit: dd-MMM-yyy Kodi i prokurimit:
Data e skadimit: dd-MMM-yyyy Tipi i shitjes:
Titulli i shitjes (Shqip):
Sales Title (EN):  
Titula prodaje (SR):
Dokumenti i shitjes (Shqip): E02 Ftese per Ofertim për shitje të aseteve të ish - Restaurantit dhe Kuzhinës së NPLSAGJ 2020.docx
Sales Document (EN):
Dokument prodaje (SR): E02 Obavestenje o Javnom Pozivu Odlaganja shitje të aseteve të ish - Restaurantit dhe Kuzhinës së NPLSAGJ 2020.docx