Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
Shitja e asetit/pasurise
ID e shpalljes: 1263 - 250 Jepni Datën & Kohën: 18-Mar-2020 10:37:47
Autoriteti kontraktues: Stacioni i Autobusëve SHA Gjakovë
Nr. serik i Prokurimit: Nr. i prokurimit 601568233 20 001 SH-A
Data e publikimit: dd-MMM-yyy Kodi i prokurimit:
Data e skadimit: dd-MMM-yyyy Tipi i shitjes:
Titulli i shitjes (Shqip):
Sales Title (EN):  
Titula prodaje (SR):
Dokumenti i shitjes (Shqip): B10 Njoftim per anulim te aktivitetit te prokurimit - shitja e aseteve te ish restaurantit dhe kuzhnës së NPLSAGJ 2020.docx
Sales Document (EN):
Dokument prodaje (SR): B10 Obaveštenje o Otkazivanju za aktivnost nabavke - Shitja e aseteve te ish restaurantit dhe kuzhines se NPLSAGJ 2020.docx