Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
Shitja e asetit/pasurise
ID e shpalljes: 1272 - 15 Jepni Datën & Kohën: 18-May-2020 12:36:38
Autoriteti kontraktues: KK Dragash
Nr. serik i Prokurimit: 621-2020-01-AP
Data e publikimit: dd-MMM-yyy Kodi i prokurimit:
Data e skadimit: dd-MMM-yyyy Tipi i shitjes:
Titulli i shitjes (Shqip):
Sales Title (EN):  
Titula prodaje (SR):
Dokumenti i shitjes (Shqip): 01-2020 - E02 Ftese per Ofertim per shitje - Prerja dhe shitja e mases drusore 2020.doc
Sales Document (EN):
Dokument prodaje (SR): 01-2020 - E02 Obavestenje o Javnoj Aukciji - Secenje i prodaja drvne mase 2020.docx