Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
Shitja e asetit/pasurise
ID e shpalljes: 1279 - 98 Jepni Datën & Kohën: 02-Jun-2020 11:38:30
Autoriteti kontraktues: KK Vushtrri
Nr. serik i Prokurimit: 644 – 2020 – 002
Data e publikimit: dd-MMM-yyy Kodi i prokurimit:
Data e skadimit: dd-MMM-yyyy Tipi i shitjes:
Titulli i shitjes (Shqip):
Sales Title (EN):  
Titula prodaje (SR):
Dokumenti i shitjes (Shqip): E06 - 2020 - 001 - shitje e aseteve komunale sipas Lot. 1 dhe 2.docx
Sales Document (EN):
Dokument prodaje (SR): E06 - 2020 - 001 - prodaja opstinskih aseta prema Lot 1 i 2.docx