Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
Shitja e asetit/pasurise
ID e shpalljes: 1283 - 15 Jepni Datën & Kohën: 09-Jun-2020 08:10:12
Autoriteti kontraktues: KK Dragash
Nr. serik i Prokurimit: 621-2020-01-AP
Data e publikimit: dd-MMM-yyy Kodi i prokurimit:
Data e skadimit: dd-MMM-yyyy Tipi i shitjes:
Titulli i shitjes (Shqip):
Sales Title (EN):  
Titula prodaje (SR):
Dokumenti i shitjes (Shqip): AP - Njoftim per dhenie te kontrates per shitjen - Prerja dhe shitja e mases drusore 2020.doc
Sales Document (EN):
Dokument prodaje (SR): AP - Obavestenje o dodeli ugovora za Odlaganje - Secenje i prodaja drvne gradje 2020.docx