Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
Shitja e asetit/pasurise
ID e shpalljes: 1307 - 38 Jepni Datën & Kohën: 20-Jul-2020 09:48:07
Autoriteti kontraktues: KK Lipjan
Nr. serik i Prokurimit: 14-400-24589
Data e publikimit: dd-MMM-yyy Kodi i prokurimit:
Data e skadimit: dd-MMM-yyyy Tipi i shitjes:
Titulli i shitjes (Shqip):
Sales Title (EN):  
Titula prodaje (SR):
Dokumenti i shitjes (Shqip): B6 Shitja e bagëtive të imta (dele dhe qengja.docx
Sales Document (EN):
Dokument prodaje (SR): E06 Obavestenje o dodeli shitja e gjedhave 2019.docx