Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
Shitja e asetit/pasurise
ID e shpalljes: 1337 - 38 Jepni Datën & Kohën: 05-Oct-2020 14:39:58
Autoriteti kontraktues: KK Lipjan
Nr. serik i Prokurimit: 14-400-45427
Data e publikimit: dd-MMM-yyy Kodi i prokurimit:
Data e skadimit: dd-MMM-yyyy Tipi i shitjes:
Titulli i shitjes (Shqip):
Sales Title (EN):  
Titula prodaje (SR):
Dokumenti i shitjes (Shqip): E02 Ftese per Ofertim per shitje e deleve dhe gjedhave.docx
Sales Document (EN):
Dokument prodaje (SR): E02 Obavestenje shitja e deleve.dhe gjedheve.docx