Shqip  | Srpski  | EnglishPublikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


Kërko:
Shitja e asetit/pasurise
ID e shpalljes: 1347 - 38 Jepni Datën & Kohën: 19-Oct-2020 15:26:22
Autoriteti kontraktues: KK Lipjan
Nr. serik i Prokurimit: 14-400-45427
Data e publikimit: dd-MMM-yyy Kodi i prokurimit:
Data e skadimit: dd-MMM-yyyy Tipi i shitjes:
Titulli i shitjes (Shqip):
Sales Title (EN):  
Titula prodaje (SR):
Dokumenti i shitjes (Shqip): E06 Njoftim per Shitje gjedhave dhe deleve.docx
Sales Document (EN):
Dokument prodaje (SR): E06 Obavestenje o dodeli shitja e gjedhave deleve.docx