Shqip  | Srpski  | English


Kërko:


Publikimet e Agjencionit Qendror të Prokurimit


 

KRPP 26.11.2018
Kryetari i KRPP-së, Osman Vishaj, priti sot në takim Udhëheqësen e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno. Në takim moren pjesë edhe Sami Uka anëtar i bordit të KRPP-së, Ergin Kala anëtar i bordit të KRPP-së dhe Jeton Cana Menaxher, TEAM/DAI, USAID-it.
Me tepër...

19 11 2018 Njoftim
Njoftim mbi ndryshimin e Planit kalendarit te trajnimeve /2018
Me tepër...

13.11.2018 Njoftim
Emërohet Kryetari i KRPP-se
Me tepër...

22.10.2018 Njoftim per trajnim
Programi Themelor – Bazik i certifikimit për prokurim Publik /2018
Me tepër...

20.09.2018 NJOFTIM PER AK DHE OE
NJOFTIM PER AUTORITETE KONTRAKTUSE DHE OPERATOR EKONOMIK
Me tepër...
12345678910...