Shqip  | Srpski  | English


I
Fjalët kyçe:

p.sh. prokur - kërkohet gjithcka permban "prokur"
Autoriteti Kontraktues:
Tipi i njoftimit:
Lloji i kontratës: FPP:
Vlera e kontratës:
 
Procedura:
Data e publikimit nga:      Deri më: 
Data e skadimit nga:      Deri më:  

 

      

 Autoriteti kontraktuesTipi i njoftimitNr. i prokurimitTitulliData e publikimitData e skadimitRi-TenderimVazhdim afati
Spitali Regjional PejëNjoftim për nënshkrimin e kontratës SH705-20-058-1-4-7 Furnizim me pjesë për rëntgen në ambulancë specialistike 27-Nov-2020 07-Dec-2020                                                              
Spitali i FerizajitNjoftim për nënshkrimin e kontratës MSH708-20-040-1-4-7 ,, FURNIZIM ME RROBA DHE SYZE MBROJTESE NGA COVID -19 –KERKESE EMERGJENTE” 27-Nov-2020 07-Dec-2020                                                              
Spitali i FerizajitNjoftim për nënshkrimin e kontratës MSH708-20-041-1-4-7 ,, FURNIZIM ME MONOMETER PER BOCA TE OKSIGJENIT –KERKESE EMERGJENTE” 27-Nov-2020 07-Dec-2020                                                              
Spitali i FerizajitNjoftim për nënshkrimin e kontratës MSH708-20-045-1-4-7 ,, FURNIZIM ADAPTOR PER BOCA TE OKSIGJEN –KERKESE EMERGJENTE” 27-Nov-2020 07-Dec-2020                                                              
KK LeposaviqNjoftim për nënshkrimin e kontratës LE641-20-076-1-4-7 Prokurimi i makinerive të ujit dhe aparateve ekspres 27-Nov-2020 07-Dec-2020                                                              
Spitali i VushtrisëNjoftim për nënshkrimin e kontratës MSH707-20-083-1-4-7 Furnizim mjekesore –material dezinfektues 27-Nov-2020 07-Dec-2020                                                              
Spitali i VushtrisëNjoftim për nënshkrimin e kontratës MSH707-20-076-2-4-7 Mirembajtja e objektit-oborrit 27-Nov-2020 07-Dec-2020                                                              
Spitali i VushtrisëNjoftim për nënshkrimin e kontratës MSH707-20-086-1-4-7 Furnizim me material higjienik 27-Nov-2020 07-Dec-2020                                                              
Hortikultura Prishtinë Njoftim për nënshkrimin e kontratës NPK-20-032-2-4-7 Sherbime-Riparim i Bagerit (Rinocheros) 27-Nov-2020 07-Dec-2020                                                              
Kompania Rajonale për Mbeturina” Ambienti” - PejëNjoftim për nënshkrimin e kontratës KRMA-20-088-1-4-7 Furnizim me pjesë të kamionit mitsubishi 27-Nov-2020 07-Dec-2020                                                              
Agjencia per Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të KosovësNjoftim për nënshkrimin e kontratës AMKM-20-034-2-4-7 Shtimi i Emrave te Pjesëmarrësve në Lapidarin Përkujtimor ku ka Rënë Mujë Krasniqi dhe Dyzet Bashkëluftëtarët në Fshatin Gorozhup në Rajonin e Hasit – Komuna e Prizrenit 27-Nov-2020 07-Dec-2020                                                              
Agjencia per Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të KosovësNjoftim për nënshkrimin e kontratës AMKM-20-035-1-4-7 “Furnizimi dhe Montimi i Derës së Hyrjes të Memorialit të Dëshmorëve të UÇK – së Gramaçel” - Deçan 27-Nov-2020 07-Dec-2020                                                              
Komuna e Mitrovices se VeriutNjoftim për nënshkrimin e kontratës KK647-20-071-1-4-7 Prokurimi i tabelave të dyerve për nevojat e Komunës së Mitrovicës Veriore 27-Nov-2020 07-Dec-2020                                                              
Sherbimi Korrektues i Kosoves Njoftim për nënshkrimin e kontratës Shkk-20-053-2-4-7 Shumëzimi i qelsave me specifika te veçanta për Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë 26-Nov-2020 06-Dec-2020                                                              
NPL “PRISHTINA PARKING” sh.a.Njoftim për nënshkrimin e kontratës 611-20-004-1-4-7 Furnizim me material didaktik për NPL – Prishtina Parking sh.a. 26-Nov-2020 06-Dec-2020                                                              
KK Fushë KosovëNjoftim për nënshkrimin e kontratës FK612-20-103-2-4-7 ,,Debllokuimi i kanalizimit kompleksi banesor ne rrugen ,,Tahir Zemaj’’ 26-Nov-2020 06-Dec-2020                                                              
Qendra e Mjekësisë Urgjente PrishtinëNjoftim për nënshkrimin e kontratës ENSHM-20-006-1-4-7 Furnizim me letër rollne për shtreter pacientave 26-Nov-2020 06-Dec-2020                                                              
KK PrishtinëNjoftim për nënshkrimin e kontratës PR616-20-058-1-4-7 Furnizimi i paisjeve të zërimit dhe montimi në shkollë 26-Nov-2020 06-Dec-2020                                                              
KK PrishtinëNjoftim për nënshkrimin e kontratës PR616-20-052-1-4-7 FURNIZIMI ME PAISJE TE TIK-UT NE GJIMNAZIN XHEVDET DODA 26-Nov-2020 06-Dec-2020                                                              
Kompania Rajonale për Mbeturina” Ambienti” - PejëNjoftim për nënshkrimin e kontratës KRMA-20-087-2-4-7 Montimi dhe qmontimi i ndruesit të shpejtësive 26-Nov-2020 06-Dec-2020                                                              
KK PrishtinëNjoftim për nënshkrimin e kontratës PR616-20-050-2-4-7 Dekorimi dhe rregullimi i tre lapsave në kopshtin e shkollës 26-Nov-2020 06-Dec-2020                                                              
KK PrishtinëNjoftim për nënshkrimin e kontratës PR616-20-054-1-4-7 Furnizimi me llaptop për shkollë 26-Nov-2020 06-Dec-2020                                                              
KK PrishtinëNjoftim për nënshkrimin e kontratës PR616-20-053-1-4-7 Furnizimi me paisje të IT-së si dhe formatizimi i UPGRADE I PC-ve 26-Nov-2020 06-Dec-2020                                                              
Radio Televizioni i KosovësNjoftim për nënshkrimin e kontratës RTK-20-365-1-4-7 Rifraskimi i skenografisë së emisionit Debat në RTK-ë 26-Nov-2020 06-Dec-2020                                                              
Kompanija e Ujesjellsit Rajonal Hidrodrini sh.a.PejëNjoftim për nënshkrimin e kontratës KURH-20-023-1-4-7 Furnizim me matrial elektrik per puntorine e automjeteve të K.R.U Hidrodrini sh.a Pejë 26-Nov-2020 06-Dec-2020                                                              
12345678910...