Shqip  | Srpski  | English


I
Fjalët kyçe:

p.sh. prokur - kërkohet gjithcka permban "prokur"
Autoriteti Kontraktues:
Tipi i njoftimit:
Lloji i kontratës: FPP:
Vlera e kontratës:
 
Procedura:
Data e publikimit nga:      Deri më: 
Data e skadimit nga:      Deri më:  

 

      

 Autoriteti kontraktuesTipi i njoftimitNr. i prokurimitTitulliData e publikimitData e skadimitRi-TenderimVazhdim afati
KK SkënderajNjoftim për nënshkrimin e kontratës SK643-20-039-1-4-7 Blerja e uniformave për mirëmbajtjen e hapsirave publike –në Komunë Skenderaj 10-Jul-2020 20-Jul-2020                                                              
Hekurudhat e Kosovës Sh.ANjoftim për nënshkrimin e kontratës HK450011-20-020-1-4-7 Furnizimi me material per renovimin e zyrave 10-Jul-2020 20-Jul-2020                                                              
Spitali i VushtrisëNjoftim për nënshkrimin e kontratës MSH707-20-031-2-4-7 Servisim i AHU-ve Sistemi i klimave ne Kirurgji 10-Jul-2020 20-Jul-2020                                                              
Radio Televizioni i KosovësNjoftim për nënshkrimin e kontratës RTK-20-166-2-4-7 “Dezinfektimi i hapësirave te brendshme Ne RTK-ë” 10-Jul-2020 20-Jul-2020                                                              
NR Pastrimi - PrishtinëNjoftim për nënshkrimin e kontratës PAS-20-045-1-4-7 Furnizim me dy Kositëse bari dhe Pastruese bore Nj.Op.-Drenas 10-Jul-2020 20-Jul-2020                                                              
Kompania Rajonale e Ujesjellesit “ RADONIQI” Sh.A./ GjakovëNjoftim për nënshkrimin e kontratës KRU/HR-20-013-1-4-7 Furnizim me material reprezentativ 10-Jul-2020 20-Jul-2020                                                              
NQ Termokos sh.a.Njoftim për nënshkrimin e kontratës TER-20-024-2-4-7 Deratizim dhe Dezinfektim i Objekteve te NP “TERMOKOS”Sh.a 10-Jul-2020 20-Jul-2020                                                              
Fondi i kosovës për efiçiencë të energjisë FKEENjoftim për nënshkrimin e kontratës FKEE 2020-20-007-2-4-7 “Mirëmbajtja Higjienike e FKEE” 10-Jul-2020 20-Jul-2020                                                              
N.P.L''PALLATI I RINISË''SH.A Njoftim për nënshkrimin e kontratës PR2019-20-040-1-4-7 Llaptop për sistemin e kamerave te sigurisë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve 10-Jul-2020 20-Jul-2020                                                              
KK VushtrriNjoftim për nënshkrimin e kontratës VU644-20-039-2-4-7 Riparimi i gjeneratorit të shkollës SHMU-I 09-Jul-2020 19-Jul-2020                                                              
KK DrenasNjoftim për nënshkrimin e kontratës 611-20-060-1-4-7 FURNIZIM ME CD-R ME KOVERTË PËR RTG DHE MAMOGRAF 09-Jul-2020 19-Jul-2020                                                              
KK ShtërpcëNjoftim për nënshkrimin e kontratës ST655-20-009-2-4-7 " SERVISIMI I APARATURAVE Në LABORATORIN DHE PAISJET STOMATOLOGJIKE NE QENDREN E MJEKESIS FAMILJARE NE DREKOC " 09-Jul-2020 19-Jul-2020                                                              
NQ Termokos sh.a.Njoftim për nënshkrimin e kontratës TER-20-022-2-4-7 Angazhim i kontabilistit te licencuar per certifikimin e Pasqyrave Financiare te NP”TERMOKOS”SH.A 09-Jul-2020 19-Jul-2020                                                              
Ministria e Tregtisë dhe IndustrisëNjoftim për nënshkrimin e kontratës MTI204-20-014-2-4-7 Shërbimet e pastrimit te veturave për nevojat e MTI-së 09-Jul-2020 19-Jul-2020                                                              
KK IstogNjoftim për nënshkrimin e kontratës IS633-20-039-1-4-7 "FURNIZIMI ME PAISJE TE NDRYSHME PËR QKMF-në”- ISTOG 09-Jul-2020 19-Jul-2020                                                              
KK IstogNjoftim për nënshkrimin e kontratës IS633-20-026-1-4-7 "FURNIZIMI ME MEDIKAMENTE PER RASTE EMERGJENTE” 09-Jul-2020 19-Jul-2020                                                              
ZYRA KOMBËTARE E AUDITIMITNjoftim për nënshkrimin e kontratës 302-20-028-1-4-7 “Llaptop për dizajn grafik” 09-Jul-2020 19-Jul-2020                                                              
ZYRA KOMBËTARE E AUDITIMITNjoftim për nënshkrimin e kontratës 302-20-017-1-4-7 “Blerja e 2 memorieve për server dhe servisimi i një switchi një serveri dhe 5 adaptera te laptopave” 09-Jul-2020 19-Jul-2020                                                              
KRUK”Hidromorava SH A “GjilanNjoftim për nënshkrimin e kontratës KRUK-20-043-2-4-7 Sherbime softweri 09-Jul-2020 19-Jul-2020                                                              
NPL Stacioni i Autobusëve Sh.a-PrishtinëNjoftim për nënshkrimin e kontratës NPL-20-026-1-4-7 “FURNIZIM ME BIMË DEKORATIVE ” 08-Jul-2020 18-Jul-2020                                                              
Ministria e Punëve të JashtmeNjoftim për nënshkrimin e kontratës MPJ216-20-005-1-4-7 “Furnizim me Deklarata të Pavarësisë së Kosovë” 08-Jul-2020 18-Jul-2020                                                              
Ministria e Punëve të JashtmeNjoftim për nënshkrimin e kontratës MPJ216-20-006-1-4-7 “Furnizim me perde për kabinetin e MPJD-së” 08-Jul-2020 18-Jul-2020                                                              
Kuvendi i Republikës së KosovësNjoftim për nënshkrimin e kontratës KU101-20-021-2-4-7 SHËRBIME TË TRANSKRIPTIMIT 08-Jul-2020 18-Jul-2020                                                              
Telekomi i Kosovës Sh.A Njoftim për nënshkrimin e kontratës TK-20-019-1-4-7 “Furnizim me mat.elektrik” 08-Jul-2020 18-Jul-2020                                                              
Spitali i VushtrisëNjoftim për nënshkrimin e kontratës MSH707-20-027-2-4-7 Mirembajtja e objektit-oborrit 08-Jul-2020 18-Jul-2020                                                              
12345678910...