Shqip  | Srpski  | English


Njoftimet
Autoriteti kontraktues: KK Prishtinë
Nr. i Prokurimit: PR616-15-152-1-2-1
Lloji i kontratës: 1 - Furnizim
Vlera e kontratës: 2 - E mesme
Procedura: 1 - Procedurë e hapur
Tipi i njoftimit: Njoftim kontrate
CPV: 93000000-8
Data e publikimit: 06-Jul-2015
Data e skadimit: 29-Jul-2015
Titulli i shpalljes: Furnizimi me mbështjellës-këllaf për batanije dhe qarqafa për dyshek për institucionet parashkollore
NJOFTIM PER KONTRATE 616 15 152 121.docx
Notice Title: N/A

Titula Nabavke: Snabdevanje navlacima za cebad I posteljine za duseke u predskolskim institucijama
OBAVEÅ TENJE O UGOVORU OKVIRNI 616 15 152 121.docx
Ri-Tenderim:
Vazhdim Afati: