Shqip  | Srpski  | English


Njoftimet
Autoriteti kontraktues: KK Prishtinë
Nr. i Prokurimit: PR616-15-162-5-2-1
Lloji i kontratës: 5 - Punë
Vlera e kontratës: 2 - E mesme
Procedura: 1 - Procedurë e hapur
Tipi i njoftimit: Njoftim kontrate
CPV: 45442120-4
Data e publikimit: 10-Jul-2015
Data e skadimit: 31-Jul-2015
Titulli i shpalljes: “ Ndertimi i infrastruktures ne rrugën “Butrinti-lagja Gjinaj” si dhe ndërtimi i dy vendparkingjeve ne lagjen Lakrishte “prapa ProCredit Bankes-Prishtine”
Njoftim per kontrate.docx
Notice Title: N/A

Titula Nabavke: :„Izgradnja puta infrastrukture u “Butrinti –lagja Gjinaj kao I izgradnja dva vendparkingjeve smo kupusiste naselje iza ProCredit Bank-Pristina“
Obavestenje o ugovoru .docx
Ri-Tenderim:
Vazhdim Afati: