Shqip  | Srpski  | English


Njoftimet
Autoriteti kontraktues: KK Prishtinë
Nr. i Prokurimit: PR616-15-162-5-2-1
Lloji i kontratës: 5 - Punë
Vlera e kontratës: 2 - E mesme
Procedura: 1 - Procedurë e hapur
Tipi i njoftimit: Njoftim për dhënie të kontratës
CPV: 45000000-7
Data e publikimit: 19-Aug-2015
Data e skadimit: 31-Aug-2015
Titulli i shpalljes: “Ndertimi i infrastrukturës ne rrugën Butrinti-lagja Gjinaj si dhe ndërtimi i dy vendparkingjeve ne lagjen lakrishte prapa Procredit Bankes -Prishtine”
NJOFTIM PËR DHËNIE TË KONTRATËS.docx
Notice Title: N/A

Titula Nabavke: „Izgradnja puta infrastrukture u Butrint –lagja Gjinaj kao i izgradnja dva vendparkingje smo kupusiste naselje iza Procerdit Bank- Prishtine“
OBAVEsTENJE O DODELI UGOVORA.docx
Ri-Tenderim:
Vazhdim Afati: