Shqip  | Srpski  | English


Njoftimet
Autoriteti kontraktues: KK Prishtinë
Nr. i Prokurimit: PR616-15-056-1-1-1
Lloji i kontratës: 1 - Furnizim
Vlera e kontratës: 1 - E madhe
Procedura: 1 - Procedurë e hapur
Tipi i njoftimit: Njoftim për dhënie të kontratës
CPV: 34000000-7
Data e publikimit: 31-Aug-2015
Data e skadimit: 11-Sep-2015
Titulli i shpalljes: “Furnizimi me eskavator,makine multifunksionale dhe paisje shtese-Rietender”
NJOFTIM PËR DHËNIE TË KONTRATËS.docx
Notice Title: ”Supply excavator,with additional equipment and multifunction machine- Ritender”
CONTRACT AWARD NOTICE.docx
Titula Nabavke: “Snabdevanje bager sa visenamenskog masinom I dodtane opreme-Ritender”
OBAVEsTENJE O DODELI UGOVORA.docx
Ri-Tenderim:
Vazhdim Afati: