Shqip  | Srpski  | English


Njoftimet
Autoriteti kontraktues: KK Prishtinë
Nr. i Prokurimit: PR616-16-281-5-2-1
Lloji i kontratës: 5 - Punë
Vlera e kontratës: 2 - E mesme
Procedura: 1 - Procedurë e hapur
Tipi i njoftimit: Njoftim anulimi
CPV: 93000000-8
Data e publikimit: 21-Jan-2016
Data e skadimit: 31-Jan-2016
Titulli i shpalljes: Ndërtimi i këndeve të lojrave në lagjen Kalabri dhe Kodrën e Trimave
NJOFTIMI PER ANULIMIN E AKTIVITETIT TE PROKURIMIT (1).docx
Notice Title: N/A

Titula Nabavke: Izgradnja igrališta u naselju Kalabrija i moc´ni Hill
OBAVEŠTENJE O OTKAZIVANJU ZA AKTIVNOST NABAVKE.docx
Ri-Tenderim:
Vazhdim Afati: