Shqip  | Srpski  | English


Njoftimet
Autoriteti kontraktues: KK Prishtinë
Nr. i Prokurimit: PR616-16-082-4-2-1
Lloji i kontratës: 4 - Konkursi i projektimit
Vlera e kontratës: 2 - E mesme
Procedura: 1 - Procedurë e hapur
Tipi i njoftimit: Njoftim mbi konkurs projektimi
CPV: 74000000-9
Data e publikimit: 16-May-2016
Data e skadimit: 08-Jun-2016
Titulli i shpalljes: Konkurs projektimi për hartimin projektit kryesor te shkallëve dhe mbikalimit ne Arbëri
Nr. 616 16 082 421 Konkurs projektimi për hartimin projektit kryesor te shkallëve dhe mbikalimit ne Arbëri.docx
Notice Title: N/A

Titula Nabavke: Dizajn konkurs za izradu projekta i nadvožnjak stepeništa koje vodi na Arber
Nr. 616 16 082 421 Dizajn konkurs za izradu projekta i nadvožnjak stepeništa koje vodi na Arber.docx
Ri-Tenderim:
Vazhdim Afati: