Shqip  | Srpski  | English


Njoftimet
Autoriteti kontraktues: KK Prishtinë
Nr. i Prokurimit: PR616-16-149-1-2-1
Lloji i kontratës: 1 - Furnizim
Vlera e kontratës: 2 - E mesme
Procedura: 1 - Procedurë e hapur
Tipi i njoftimit: Njoftim kontrate
CPV: 32000000-3
Data e publikimit: 06-Oct-2016
Data e skadimit: 27-Oct-2016
Titulli i shpalljes: Furnizimi me llaptop, televizion dhe projektor për nevojat e Qendrave Shëndetësore
Formulari i ri Nr. 616 16 149 121 Furnizimi me llaptop%2c televizion dhe projektor për nevojat e Qendrave Shëndetësore.docx
Notice Title: N/A

Titula Nabavke: Snabdevanje laptopa, televizor i projektor za potrebe domovima zdravlja
Formulari i ri Nr. 616 16 149 121 Snabdevanje laptopa%2c televizor i projektor za potrebe domovima zdravlja.docx
Ri-Tenderim:
Vazhdim Afati: