Shqip  | Srpski  | English


Njoftimet
Autoriteti kontraktues: KK Prishtinë
Nr. i Prokurimit: PR616-17-030-2-4-7
Lloji i kontratës: 2 - Shërbime
Vlera e kontratës: 4 - Minimale
Procedura: 7 - E vlerës minimale
Tipi i njoftimit: Njoftim për nënshkrimin e kontratës
CPV: 93000000-8
Data e publikimit: 12-Jun-2017
Data e skadimit: 22-Jun-2017
Titulli i shpalljes: Transporti dhe akomodimi i nxënësve ne garat e muzikës ne Shqiperi
Transporti dhe akomodimi i korit te shkolles ne garat e mbajtura ne Shqipëri.docx
Notice Title: N/A

Titula Nabavke: Transport i smeštaj ucenika na muzickom festival u Albaniu
Usluga na obesbedjenje led ekran i pojacala zvuka za pocenu.docx
Ri-Tenderim:
Vazhdim Afati: