Shqip  | Srpski  | English


Njoftimet
Autoriteti kontraktues: Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Nr. i Prokurimit: SHSKUK220-20-032-1-4-7
Lloji i kontratës: 1 - Furnizim
Vlera e kontratës: 4 - Minimale
Procedura: 7 - E vlerës minimale
Tipi i njoftimit: Njoftim për nënshkrimin e kontratës
CPV: 93000000-8
Data e publikimit: 25-Mar-2020
Data e skadimit: 04-Apr-2020
Titulli i shpalljes: “Furnizim me Letër dhe Shampon të duarve
B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës (9).doc
Notice Title: N/A

Titula Nabavke: „ Snabdevanje šamponom za papir i ruke
B52 Obavestenje o potpisivanju ugovora (3).doc
Ri-Tenderim:
Vazhdim Afati: