Shqip  | Srpski  | English


Njoftimet
Autoriteti kontraktues: Kompania Regjionale e Mbeturinave Ekoregjioni-Prizren
Nr. i Prokurimit: KRMP-20-064-1-4-7
Lloji i kontratës: 1 - Furnizim
Vlera e kontratës: 4 - Minimale
Procedura: 7 - E vlerës minimale
Tipi i njoftimit: Njoftim për nënshkrimin e kontratës
CPV: 93000000-8
Data e publikimit: 20-Nov-2020
Data e skadimit: 30-Nov-2020
Titulli i shpalljes: Furnizimi me dyer dhe dritare të plastikës për Zyrën Regjionale dhe Njësinë Operative Suharekë
064. Njoftim per nenshkrim kontrates ZR, SU.docx
Notice Title: N/A

Titula Nabavke: Nabavka plasticnih vrata i prozora za Regionalnu kancelariju i Operativnu jedinicu Suva Reka
064. Obavestenje o potpisivanju ugovora-ZR, SU.docx
Ri-Tenderim:
Vazhdim Afati: