Shqip  | Srpski  | English


Njoftimet
Autoriteti kontraktues: KK Prishtinë
Nr. i Prokurimit: PR616-15-035-5-2-1
Lloji i kontratës: 5 - Punë
Vlera e kontratës: 2 - E mesme
Procedura: 1 - Procedurë e hapur
Tipi i njoftimit: Njoftim anulimi
CPV: 45000000-7
Data e publikimit: 21-Apr-2015
Data e skadimit: 01-May-2015
Titulli i shpalljes: Shpimi i puseve , furnizimi dhe montimi i pompave ne qytetin e Prishtinës
NJOFTIMI PËR ANULIMIN E AKTIVITETIT TË PROKURIMIT.docx
Notice Title: N/A

Titula Nabavke: Radovi za preusmeravanje grejanja naftom na grejanje peletom u nekim skolama obuhvativsi i snabdevanje i montiranje opreme
OBAVEŠTENJE O OTKAZIVANJU ZA AKTIVNOST NABAVKE.docx
Ri-Tenderim:
Vazhdim Afati: