Shqip  | Srpski  | English


Njoftimet
Autoriteti kontraktues: KK Prishtinë
Nr. i Prokurimit: PR616-15-002-2-2-1
Lloji i kontratës: 2 - Shërbime
Vlera e kontratës: 2 - E mesme
Procedura: 1 - Procedurë e hapur
Tipi i njoftimit: Njoftim për dhënie të kontratës
CPV: 20000000-6
Data e publikimit: 27-Apr-2015
Data e skadimit: 08-May-2015
Titulli i shpalljes: “Servisimi dhe rregullimi i dyerve te garazheve ne objektin e Brigades se Zjarrfiksave”
NJOFTIM PËR DHËNIE TË KONTRATËS.docx
Notice Title: N/A

Titula Nabavke: Serviranje i uredjneje automatskih vrata u garazi objekta Vatrogasne Brigade“
OBAVEŠTENJE O DODELI UGOVORA.docx
Ri-Tenderim:
Vazhdim Afati: